La Rotllana convoca les diferents candidatures locals a un debat polític

  0
  43
  la rotllana.jpg

  08/05/2015 – Amb motiu de les properes eleccions del 24 de Maig, La Rotllana organitza una reunió oberta entre badalonins i partits candidats a l’alcaldia de Badalona.

  Amb motiu de les properes eleccions del 24 de Maig, La Rotllana organitza una reunió oberta entre badalonins i partits candidats a l’alcaldia de Badalona. Pretén l’associació oferir una oportunitat per parlar cara a cara amb els candidats i preguntar i debatre entorn els temes que més interessen als ciutadans.

   

  El format consistirà en una roda d’intervencions sobre temàtiques proposades pel públic i un espai obert a preguntes. L’objectiu és que els participants puguin parlar directament amb els candidats sobre els temes que més els interessen i que els partits candidats puguin respondre a preguntes i explicar les seves propostes.

   

  De moment, segons explica l’entitat, han confirmat l’assistència al debat ICV-EUA, CIU, Guanyem Badalona, ERC, Ciutadans i PSC. L’acte tindrà lloc aquest 8 de maig, a les 19.00h, a la seu de La Rotllana, al carrer Richard Strauss, 30.