La nova escola bressol Nero Nas obre a Llefià per acollir 107 alumnes

  0
  Photo 07-09-13 13 11 53.jpg

  09/09/2013 – L'equipament substitueix l'antiga escola bressol, situada en el mateix espai i que comptava amb 41 places.

  L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, i el president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve, han inaugurat aquest cap de setmana el nou edifici de l’Escola Bressol Municipal Nero Nas, situada al carrer de Londres 12-18, al barri de Llefià. El nou edifici, amb capacitat per a 107 infants, substitueix i augmenta la capacitat de l’Escola Bressol que hi havia en el mateix espai i que comptava amb 41 alumnes.

   

  La nova Escola Bressol Municipal Nero Nas és un edifici d’una sola planta de més de 1.000 metres quadrats que organitza els seus espais al voltant d’un pati central que té una superfície de 305 metres quadrats i disposa d’entrada de llum natural. El nou edifici compta amb aules molt lluminoses, un pati ampli, espais dormitori, sala de psicomotricitat i polivalent i cuina pròpia. Aquest projecte ha estat cofinançat per l’Ajuntament de Badalona i la Diputació de Barcelona.

   

  Els 107 alumnes de la nova escola bressol estaran repartits en 7 aules: una per a infants de 0-1 anys amb un màxim de 8 alumnes; tres aules per a infants de 1-2 anys, amb 13 alumnes màxim per aula; i tres aules per a infants de 2-3 anys, amb 20 alumnes màxim per aula.

   

  El solar on s’aixeca el nou centre té una superfície de 1.490 metres quadrats i està delimitat pels carrers de Londres, Berlín, Àsia i l’Escola Baldiri Reixac. L’accés principal, situat al carrer de Londres, té la vorera eixamplada.

   

  Desenes de veïns van poder gaudir de la jornada de portes obertes de dissabte, aprofitant la seva inauguració, que, a més, va comptar amb activitats per als més petits a la tarda.