La PAH demana 100 torns de paraula per intervenir al proper Ple municipal

  0
  55
  IMG_4834.JPG

  26/04/2013 – La plataforma vol deixar constància al Ple que més d'un centenar de famílies es troben en una situació molt delicada, a punt de quedar-se sense sostre.

  La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca de Badalona va entrar ahir al registre de l’Ajuntament un centenar de peticions de paraula per parlar al Ple municipal de la setmana pròxima. La PAH, que aquesta setmana es mostrava indignada per no haver estat convidada al Consell de l’Habitatge convocat el passat dijous dia 18, vol demostrar amb aquesta acció que la situació és realment greu. “Hi ha més d’un centenar de famílies a Badalona en perill de quedar-se sense casa i volem que el govern local vegi que amb 23 pisos de lloguer social no n’hi ha prou, que la necessitat és molta”, explica la portaveu Montse Garcia. Les intervencions dels membres de la PAH coincidiran amb una moció sobre habitatge presentada per ICV-EUiA.

   

  Durant l’acció d’ahir, la plataforma també va entregar les més de 1.600 cartes que ha recollit per la ciutat durant les darreres setmanes i que van dirigides als polítics locals del PP, per demana’ls-hi que expliquin als seus companys ‘populars’ del Senat que els punts bàsics de la ILP Hipotecària, la dació en pagament retroactiva, la paralització dels desnonaments i el lloguer social, són necessaris i s’han de legislar.

   

  Després dels tràmits, la plataforma va romandre a les portes de les oficines del Viver, on van celebrar la seva assemblea setmanal.