La Pegatina encapçala el cartell dels concerts de les Festes de Maig

  0
  31
  lapegatina_0.jpg

  10/05/2017 – El grup de rumba tancarà la nit de concerts posteriors a la Cremada del Dimoni, al Turó d'en Caritg.

  La música serà part essencial de les festes que aquesta setmana comencen, i La Pegatina serà, sens dubte, el nom propi amb més força del cartell que aquest 2017 ens presenta. El grup de rumba actuarà la propera Nit de Sant Anastasi, a partir de mitjanit, al Turó d'en Caritg, un cop el dimoni ja sigui cendres.

   

  El grup de rumba i ska, originaris de Montcada i Reixac, tot i que un membre del grup és de Badalona, arriben amb més de 12 anys de carrera, cinc discos al mercat i gairebé mil concerts en 24 països del món.

   

  També actuaran els Jack Estampida, una banda de rock que va guanyar el 18è Concurs de Música de Badalona, a més de la banda Sra. Tomasa, una formació que té un so innovador i propi amb la barreja d'estils folklòrics llatinoamericans com la salsa, reggae, funk o el rap amb fusions electròniques.

   

  D'altra banda, la nit del Correfoc, un cop acabi a la Rambla, a la platja dels Pescadors actuarà l'Orquestra Maribel amb versions de grans hits.

   

  Maria Arnal i Marcel Bagés

   

  Una de les novetats del programa d'enguany és la incorporació d'un concert dins del Racó Íntim. El divendres 12 de maig, a les 20h, al parc de Ca l'Arnús actuaran la badalonina Maria Arnal i en Marcel Bagés. Una autèntica revelació musical d'aquest any i acaben d'editar el seu àlbum de debut que porta per nom “45 cerebrosy 1 corazón”.