La Penya diu adéu al Play Off entre l’apatia i la impotència (74 a 92)

  0
  43
  201213_JOV_VBC_04.JPG

  13/04/2013
  Els verd-i-negres no han sabut oposar resistència i s'han quedat sense opcions de victòria a molts minuts del xiulet final

  La Penya ha partit la 4a derrota seguida en caure a casa contra el València per 74 a 92 i queda en una posició molt complicada per ser als Play Off.

  Els verd-i-negres, com el dia del Cai, s'han mogut entre l'apatia i la impotència cometent una gran suma d'errors individuals i col·lectius.

  Amb aquest panorama, els taronges no ho han tingut difícil per imposar el seu joc físic i anotar amb situacions molt senzilles.
  El 0 a 5 inicial ha tingut continuïtat per arribar a doblar als verd-i-negres en pocs minuts (14 a 28).

  Només Oliver, el de sempre a les últimes jornades, oposava resistència anotant i intentant posar-hi la mateixa intensitat.

  Llavors però, ha arribat un d'aquells "miniparcials" que és capaç de fer la Penya.
  Un triple de Barrera l'ha encetat i la solidesa defensiva de l'equip, que no ha tingut por a fer faltes, l'ha sostingut perquè Llovet amb 5 punts seguits i Fisher el completessin (29 a 31).

  Temps mort obligat del València i reacció amb els pesos pesats un altre cop a pista (33 a 43 i 38 a 47 a la mitja part).

  A la tornada dels vestidors, la Penya ha tornat a sortir tova i Dubljevic ho ha aprofitat per tornar a estirar la goma (38 a 51) i aplanar el camí cap a una exhibició personal (37 de valoració).

  Els de Maldonado han aconseguit aturar el cop amb un 6 a 0, però els ha faltat encert per acostar-se més en el marcador.
  D'un triple sol d'Ehambe que no ha entrat, n'han vingut dos de Rafa Martínez que han trencat el partit (46 a 60).

  La diferència al marcador no era escandalosa, ni ho ha estat en cap moment, però la superioritat del València sí.
  Ofegant la Penya en defensa i controlant a la perfecció el rebot defensiu, ha trobat la comoditat per fer un joc tàctic gairebé perfecte.

  La diferència s'ha estabilitzat en els 20 des de l'últim quart (50 a 70) i no s'ha mogut per les accions individuals de Fisher, que ha maquillat l'estadística al tram final.