La Penya es classifica per la final a quatre (81-86)

0
    22
    DSC_0342.JPG

24/03/2015 – El júnior del FIATC Joventut supera al JAC Sants tot i fer un discret últim quart i certifica el seu bitllet per la fase final del campionat.

La Penya va fer els deures al Pavelló Olímpic de l’Espanya Industrial contra un rival que va jugar un gran partit. El conjunt d’Adrià Alonso controlaria el duel davant del JAC Sants en tot moment, tot i que un excés de relaxació va permetre als barcelonins maquillar el marcador.

El FIATC Joventut agafaria un avantatge consistent molt aviat i, amb el pas dels minuts, el joc de l’equip s’aniria refredant i tornant inconstant. La Penya quasi sempre dominaria per rendes d’entre 15 i 20 punts de diferència, arribant al descans amb un avantatge de 14 punts.

Durant la segona part, la tònica es mantindria igual. El FIATC Joventut alternaria moments de joc molt bons amb instants de desconnexió. La màxima diferència visitant acabaria sent de 23 punts, tot i que al final l’equip d’Adrià Alonso es va relaxar en excés.

En l’últim quart, una gran ratxa d’encert del JAC va permetre als grocs acostar-se fins al 81 a 86 final, diferència més curta de tot el partit. La regularitat de Terrence Bieshaar i els bons darrers minuts de Xabi López van assegurar el triomf de la Penya, fet que permet a l’equip complir amb l’expedient.

Aquesta victòria fa que el FIATC Joventut certifiqui matemàticament la seva classificació per la final a quatre del campionat Júnior Preferent de Catalunya. El conjunt verd-i-negre és segon, amb el mateix balanç que el Barça (9/2) i l’Olost (9/2), primer i tercer classificat, respectivament.

Diumenge a l’Olímpic (19:30h), la Penya rep a l’Olost en un partit clau per tal d’evitar al FC Barcelona en les semifinals pel títol de Catalunya. El júnior del FIATC Joventut buscarà vèncer per encarrilar almenys la segona plaça i, si és possible, recuperar l’average amb els osonencs (-5).