Un altre derbi d’infart

0
    28

23/3/2015.- Un punt decideix el derbi a Sant Pep contra el Círcol, la Minguella perd a Igualada i de nou victòria cara pel Natzaret

El derbi es queda a Sant Josep

Els primers minuts del Sant Josep – Círcol van ser de tempteig i d’igualtat amb els dos equips intentant evitar els contraatacs rivals.

Les transicions locals de Xavi González les va contrarestar Alfredo amb 9 punts al primer quart, 20-21.

Al segon quart, la pressió dels parroquials els va donar la iniciativa i van marcar el camí del que havien de fer per guanyar.

El Círcol només va anotar 8 punts al segon quart amb pilotes que sortien de dins i amb molts contactes que no van beneficiar la superioritat a dins dels de La Plana.

Marc Fernández va donar minuts de qualitat al seu equip amb 9 punts pràcticament consecutius. Al descans, 35-29.

Els visitants van sortir més durs a la represa i van fer un parcial de 7 a 0 per capgirar el marcador. El Sant Josep va trobar espais per fer penetracions fàcils i mantenir-se per davant, 58-50.

A l’últim quart, el Círcol va remuntar 9 punts en tres minuts per arribar a un final incert, de nervis, tensió i emoció fins a l’últim segon.

Amb un gran ambient al Centre Parroquial, els tirs lliures van acabar sent decisius i la victòria es va quedar a casa, 66-65, tot i que el Círcol va tenir la última jugada del partit.

Àlex Molina amb 9 punts i 7 rebots va ser el més valorat i Xavi González amb 22 punts el màxim anotador.

El proper partit del Sant Josep és dissabte a les 18h a la pista d’El Vendrell. I un Igualada, segon classificat visita La Plana dissabte a les 19h.

La Minguella a punt de guanyar a Igualada

La Minguella visitava la complicada pista de l’igualada, segon classificat del grup.

El primer quart va ser igualat, amb control del rebot per part dels locals. Tot i així va acabar amb un lleuger avantatge visitant, 15-19.

Al segon quart, la bona mentalitat dels blaus i circulació de pilota permeten als blaus seguir marcant el ritme i arribar al descans per davant, 37-39.

A la represa, la Minguella va arribar a tenir 10 punts d’avantatge, un parcial contrarestat per l’Igualada amb un parcial de 10 a 0, que deixava els blaus un punt per sota per afrontar l’últim quart.

El frec a frec va seguir al parcial definitiu fins que els locals es van posar tres punts amunt a falta d’un minut.

La Minguella va fallar dos triples llençant sols a la última jugada que van fer que la victòria es quedés a Igualada, 67-64.

Tot i la derrota, l’actitud de l’equip va ser molt positiva, amb Orlando i Valle liderant un equip que va a més amb gent jove de la casa.

El proper dissabte a les 19.15h, partit a Casagemes amb la visita del Sedis.

Victòria agònica del Natzaret

El partit va començar amb un 9-0, amb bones accions de Riera i carregant el joc a dins. L’Horta va reaccionar però els triples van permetre acabar el parcial 20-11.

Al segon quart, la defensa de l’Horta i els errors en cistelles fàcils van fer que el marcador es tornés a justar. Però de la feina de Juanki a la pintura va suposar controlar el rebot i córrer per arribar al descans 38-27.

A la represa els triples visitants van començar a entrar i el Sant Andreu va baixar el ritme. Els triples de Clement mantenien la rensa en 5 punts.

El partit es va complicar quan el Natzaret es va quedar sense bases amb 13 minuts per davant. Primer una tècnica a Riera el deixa eliminat per faltes i a la jugada següent Roses es torça el turmell i no pot seguir.

Tot i les dificultats i amb Zudaire fent de base la renda al tercer quart era de 7 punts, però amb només 6 jugadors disponibles.

L’Horta va veure les opcions de sumar la primera victòria però el Sant Andreu va aguantar de la mà d’Héctor Rodríguez (18 punts i 9 rebots).

Amb 63-60, el Natzaret falla un atac i dóna la última opció al rival que també falla, fins i tot van tenir una segona opció a falta de 3 segons que també van errar.

Victòria agònica d’un equip que va lluitar contra les adversitats fins el final per poder sumar.

Amb només 7 jugadors sèniors, el proper partit serà a la pista del Viladecans, dissabte a les 19.15h.