La Penya es llepa les ferides (95 a 73)

0
    26

02/03/2014
    Els verd-i-negres s'han refet de la derrota contra l'Obradoiro amb una tova contra el Valladolid, el cuer
    Estadística
    V
    ídeoresum del partit
    A
    balde debuta amb el 1r equip

El FIATC Joventut ha recuperat el camí del triomf en vèncer al Valladolid, el cuer de la competició, per 95 a 73. Els verd-i-negres sempre han anat per davant en un partit sense gaire tensió competitiva que els ha costat rematar, però en el que s'han acabat agradant

Al davant hi havia un equip que només ha guanyat 2 partits en el que va temporada i que quan la Penya ha fet les coses bé, s'ha vist superat. Kirksay, amb 3 triples seguits a l'últim quart, ha acabat de rematar el Valladolid, que durant molts minuts s'ha mantingut viu.

Des de l'inici, els homes de Maldonado han sortit volguent demostrar que la derrota a Santiago va ser només un accident. La bona defensa permetia controlar el rebot defensiu i córrer.
    A més, en atac, la bona circulació de pilota permetia moltes situacions de 3 (7 de 12 en triples al 1r quart).

Els 2 primers de Shurna han obert un forat (8 a 0), però el Valladolid s'ha aprofitat de les errades de la Penya per contrarestar l'encert. Amb el talent d'Andjusic i la intensitat de Johnson, els castellans han sobreviscut a l'allau de triples (26 a 16 min 20).
    En aquest 1r període ha debutat Alberto Abalde, que havia estat convocat per la baixa de Devoe Joseph. El gallec ha sortit descarat i ha anotat en les 2 primeres accions..

Al 2n període el joc s'ha travat, i el Valladolid s'ha mogut millor en aquesta tessitura. De la mà d'Andjusic, la diferència s'ha reduït fins els 3 punts (31 a 28). Llavors Kirksay ha assumit el lideratge als 2 costats de la pista per tornar a posar les coses al seu lloc (48 a 37 min 20). A la mitja part, l'aler francès ja duia un 18 de valoració.

A la represa, els verd-i-negres han tornat a sortir amb la voluntat de deixar el matx llest, i 6 punts seguits de Miralles semblaven aplanar el camí, però (54 a 39), però les continues errades deixaven viu al Valladolid, que ha vingut a fer el seu partit independentment del resultat. Així, la diferència s'ha estirat i arronsat entre els 10 i 15.

El bon final de quart, conclòs amb una cistella de Ventura sobre la botzina creuant el camp (75 a 58), ha donat peu a un últim quart plàcid.
    Tot i que inicialment el Valladolid ha mantingut la diferència i semblava que en un moment o altre podria posar la por al cos com va passar el dia del Fuenlabrada, 3 triples de Kirksay ho han acabat de dinamitar tot i l'equip, de nou amb Abalde a pista, ha acabat jugant per la graderia.

Kirksay, amb 23 punts i 30 de valoració i Shurna amb 20 i 25, han estat els més destacats.