La Penya i la Fundació Fedamar crearan un segon equip de bàsquet per a jugadors amb discapacitat

  0
  12
  IMG-20170718-WA0002.jpg

  19/07/2017 – El Divina Seguros Joventut té previst realitzar una acció social amb les escoles de Badalona per captar alguns dels seus alumnes perquè juguin a l’equip.

   

  Després d’una temporada caminant junts, el Divina Seguros Joventut i la Fundació Fedamar fan un bon balanç del seu projecte d’equip per a persones amb discapacitat intel·lectual.

   

  El Joventut Fedamar ha competit aquest any en la màxima categoria catalana, la Lliga Preferent, donant l’oportunitat a molts joves de practicar l’esport de la cistella en un entorn immillorable.

   

  Badalona és una ciutat de bàsquet per excel·lència i és per això que des del club i la Fundació es vol reforçar encara més el projecte inclusiu iniciat el curs passat. La idea és formar un nou equip d’iniciació i així dotar la iniciativa de dos nivells; dues opcions perquè tothom que s’hi vulgui apuntar realment pugui jugar.

   

  Des d’aquest moment, tant la Penya com la Fundació Fedamar busquen jugadors amb discapacitat intel·lectual que es vulguin sumar als seus equips. Les dues entitats tenen previst realitzar una gran acció social al setembre amb les escoles de Badalona per intentar atraure potencials jugadors.