La Penya no pot amb el torrent ofensiu del Madrid (106 a 88)

0
    32

01/05/2014
    Els verd-i-negres han estat bé al davant, però el Madrid ha castigat les indecisions al darrere amb un 56% en tirs de 2 i un 50% en triples

El FIATC Joventut no ha pogut donar la sorpresa a la pista del Madrid i ha acabat perdent per 106 a 88

Els blancs s'han refet de la primera i única derrota a la lliga el passat diumenge contra el València, i no han donat opció al conjunt verd-i-negre.
    Els de Maldonado ho han intentat fins que han pogut, han fet un bon partit en atac, però no han estat prou durs al darrere per aturar l'engreixada màquina del líder.
    De fet el Madrid ha tingut un dels dies més plàcids en atac amb un 23 de 41 en tirs de 2 (56%) i un 14 de 28 en triples (50%)

Ja des de l'inici l'encert dels locals ha començat a marcar la diferència. 8 punts de Rudy i 5 de Mirotic obrien un primer forat (16 a 6). La rèplica la donava Shurna, el millor jugador del FIATC Joventut, que anotava 13 punts en els 10 primers minuts amb 3 triples.
    Al darrere però, el Madrid seguia molt fi en atac, aprofitant les debilitats defensives de la Penya (29 a 20).

Al 2n quart, tot i que Sergio Rodríguez ha agafat el ritme del partit, i els verd-i-negres duien un 6 de 11 en tirs lliures, amb ofici i carregant el rebot ofensiu, el Madrid no ha pogut córrer tant fàcilment i la diferència s'ha escurçat fins el 48 a 43. Un ultim minut desastrós però, amb 5 punts seguits en 20 segons, els locals han ampliat la diferència fins els 10 (53 a 43).

A la represa, l'intercanvi de cistelles s'ha mantingut. Quan la Penya encadenava 3 bones jugades s'acostava a 6 (53 a 47), però els triples de Carroll, que avui ha tingut molt de protagonisme després de la lesió, estiraven la goma fins els 11.
    La Penya ha pogut competir fins el minut 28. Com ha passat al 2n quart, 9 punts de Llull al tram final del quart han estat un gerro d'aigua freda (79 a 66 min30).

A l'últim quart una cistella inicial de Felipe Reyes ha posat el +15 al marcador pel Madrid i al FIATC Joventut se li ha acabat la benzina. Els últims minuts s'han convertit en un tràmit per la Penya mentre que els locals s'han agradat amb el seu públic.

John Shurna ha estat el millor jugador amb 18 punts i 21 de valoració, seguit de Miralles amb 14 punts i 20 de valoraci´. Per part del Madrid, que s'ha enfilat fins els 133 de valoració, 6 jugadors han passat de la vintena de valoració destacant Sergio Rodriguez (25) i Rudy (22).