Maldonado: “Ens han castigat tots els errors que hem fet al darrera”

  0
  94188_6_32470_6.jpg

  01/05/2014
  El tècnic verd-i-negre ha lamentat la mala defensa de l'equip tot i que no ha tret mèrit a l'encert del Madrid.

  L'entrenador del FIATC Joventut, Salva Maldonado, ha lamentat la derrota del seu equip en un dia que "en atac hem estat bé i hem fet més de 20 punts cada quart però ells sempre n'han fet més de 25". "Ens han castigat tots els errors que hem tingut al darrera", ha declarat l'adrianenc, que no ha dubtat en afirmar que "el nostre partit és el de diumenge. És definitiu i haurem de treure'l endavant com sigui".

  Sobre el partit: "Ells han estat molt encertats. Hem estat bé en general, però el nostre nivell defensiu no ha estat correcte i ells ens han castigat els nostres errors amb un grau d'encert molt alt. No hem vist un Madrid amb un dia dolent, que també cal per fer alguna cosa més. Ells han trobat còmodes i nosaltres no hem sabut o no estem capacitats per fer un pas més d'agressivitat en la presa de decisions".

  Sobre l'encert del Madrid: "En el 4 quarts hem fet més de 20 punts, però ells sempre han estat per sobre de 25. Ens han ficat molts triples. Cada cop que hem pres una mala decisió, ens han castigat. Ells són molt bons". 

  Sobre el proper partit contra el Múrcia: "El partit de diumenge és el nostre partit. Aquest no és un dels partits que estàvem obligats a guanyar. A hores d'ara, queden 5 partits i el de diumenge és definitiu si volem seguir enganxats a la part alta. Diumenge no es tracta de fer un bon partit, sinó de lluitar, patir i treure'l endavant com sigui".