La Penya s’allunya del Play Off (59 a 71)

0
    19
    1213_JOV_CAI (15).JPG

31/03/2013
    Els verd-i-negres no han pogut competir contra el Cai, el dia en que Norel tornava i ha fet el millor partit de la temporada (34 de valoració)

El Fiatc Joventut s'allunya de les places de Play Off en caure a casa contra el Cai Saragossa, un rival directe, i veure com Obradoiro i Unicaja guanyaven els seus partits.

Els verd-i-negres han jugat sense passió, en una processó de silenci de joc i veient com Norel, un profeta lluny de la seva terra, segellava el triomf amb el millor partit de la temporada (34 de valoració).

Només els triples de Suàrez -11 punts seguits- han permès pensar en un diumenge de resurrecció (52 a 63 a 4:48), però Llompart, Norel i una defensa massa física han evitat qualsevol sorpresa.

De fet, la diferència en la duresa del joc, ha estat la principal diferència entre un equip que s'ha passat tota la temporada en places de Play Off i un que cada cop s'hi allunya més.

Amb unes altres directrius en atac, carregant moltes pilotes interiors, però amb la mateixa solidesa de tota la temporada, el Cai ha obert un primer forat amb facilitat (7 a 17).

Els rebots ofensius i el puntual encert exterior dels aragonesos feia que la Penya no pogués córrer i ho passés malament en el 5 contra 5.

Al segon quart res ha canviat i el Cai ha engrandit ràpidament la diferència fins els 15 punts (20 a 35 i 26 a 41).
    Sense solucions al davant, els de Maldonado tampoc han sabut travar el partit amb faltes fins a la segona part (26 a 42).

A la represa la Penya ha sortit amb una altra cara i ha aconseguit disputar el ritme.
    En els 6 primers minuts el parcial era de 6 a 4 amb més encerts defensius que males accions en atac.

Dues esmaixades de Kuzmic i Pere rebaixaven la diferència, però la falta d'encert i de rigor arbitral, més pròpia d'un partit de pretemporada, han fet estèril el primer intent de remuntada (37 a 53).

Quan alguns ja desfilaven cap a casa, Suàrez amb 11 punts consecutius, ha tornat a posar emoció al partit (53 a 62 a 4:48).
    Llavors Llompart i Norel han esclafat l'últim intent a la desesperada, i el partit ha quedat vist per sentencia.