La Penya surt de la llista de clubs esportius que deuen més d’un milió d’euros a Hisenda

  0
  12
  Tots-categories-Penya-participar-presentar_1653444699_34070868_1500x998.jpg

  23/06/2017 – La regularització duta a terme pel Divina Seguros Joventut a través de la fórmula d’acord singular a vuit anys ha permès aquest avenç.

   

  El Divina Seguros Joventut ja no apareix en les llistes de morosos a Hisenda. Avui s’ha fet pública la tercera llista, document que recull aquelles persones i/o entitats que deuen més d’un milió d’euros a l’Agència Tributària pendent de pagament a 21 de desembre de 2016.

   

  La Penya havia aparegut en les dues primeres publicacions fetes per Hisenda, però ara la SAD hi ha deixat de constar. El pacte d’acord singular assolit amb l’Agència Tributària després de la venda dels terrenys de Pomar va permetre refinançar el deute de la societat en unes condicions assumibles.

   

  Recordem que el Divina Joventut ha deixat s’estar embargat, però haurà d’abonar uns 400.000 euros per temporada al llarg dels pròxims vuit anys per acabar d’eixugar un deute que ronda els 3 milions d’euros.

   

  Es pausa la vinculació amb el Prat

   

  En la parcel·la esportiva, la Penya i el CB Prat han decidit deixar en standby la seva vinculació després de 13 anys de cooperació (concretament des de la temporada 2004-2005).

   

  La decisió es pren després de valorar que l’actual situació esportiva de tots dos equips no és la més adequada per mantenir els mateixos objectius esportius  que les darreres temporades. Tot i això, el Divina i l’entitat potablava deixen obertes altres vies possibles de col·laboració pel futur.

   

  Durant els 13 anys de vinculació, 21 jugadors que han passat pel Prat han debutat amb el primer equip a la Lliga Endesa. La Penya vol demanar plaça a la Lliga EBA per tenir un filial propi.