La Penya vol tancar la “columna vertebral”

  0
  32
  maldonado gerra charly.JPG

  13/07/2013
  Llovet ja ha renovat, s’espera que Maldonado ho faci en breu, i aquesta nit acaba el plaç pels que estan al dret de tempteig

  Després de resoldre la situació institucional la Penya ha començat a treballar de valent per perfilar la plantilla de la temporada 2013/2014. 

  Nacho Llovet ha estat el primer en renovar, per una temporada més, i s’afegeix als ja confirmats Vives, Barrera, Ventura i Trias.

  Tot i que el pivot ja ha renovat, la prioritat del club és que ho faci l’entrenador, Salva Maldonado, amb el mateix equip tècnic que aquest any: Jose Samaniego i Lluís Riera.
  Maldonado es va reunir la setmana passada amb dirigents del Fuenlabrada, però el club és optimista i creu que podrà tancar a l’adrianenc la setmana que ve.

  Aquesta seria la 3a temporada de Maldonado al capdavant de l’equip. De fet, la Penya no ha parlat de números amb cap altre entrenador perquè confia que aconseguirà el sí de Maldonado, que es rebaixaria la fitxa per seguir a Badalona.

  El proper en renovar podria ser Àlex Suàrez, que està disputant l’europeu sub20 amb la selecció espanyola que entrena Sito Alonso i Paco Redondo.
  L’aler-pivot balear té una oferta de renovació per 3 anys i les dues parts són a prop de rubricar l’acord.

  Aquesta renovació aniria en la línia de les paraules del nou director esportiu, Jordi Martí, que aquesta setmana assegurava que treballarien per mantenir un bloc de jugadors de la casa per fer un projecte a mig termini.

  Ara mateix, la gran incògnita és Pere Tomàs. El capità ha rebut l'interés del Cai Saragossa que busca un aler alt que a més sigui seleccionable. Aquesta nit a les 12 s'acaba el termini per presentar una única oferta qualificada, però tot indica que l'aler no la presentarà. Si el jugador ho fa, la Penya tindrà 5 dies per dicidir si la iguala. Si no la presenta, els verd-i-negres en mantindran els drets a l'ACB.

  Qui segur no seguirà a la Penya és Corey Fisher. El nord-americà, amb passaport de Geòrgia, ha arribat a un acord amb l’Enisey Krasnoyarks de la lliga russa. Fisher tenia una clàusula al seu contracte que l’obligava a pagar 50.000$ en cas de marxar a un altre club i tot i que se li ajornaven unes mensualitats, no s’ha arribat a un acord que reduís la clàusula a canvi de perdonar el pagament dels mesos enrederits.