La jove pilot badalonina de motocross Elsa Àrias, participa en un campus dirigit per Marc Màrquez

  0
  71

  Elsa Àrias és una pilot de motocross badalonina de tan sols 12 anys que de forma habitual participa en les curses de la Lliga Catalana Open femenina, en la qual participen noies de totes les edats. L’Elsa destaca per la seva gran competitivitat, quedant sempre de les primeres en la seva franja d’edat, i per davant de moltes noies d’edat superior.

  La jove pilot badalonina viu aquesta setmana una gran experiència, la de participar en el Junior Allianz Júnior Motor Camp, del 27 al 30 de novembre a Lleida. Es tracta d’un Campus en el qual participen un total de 19 pilots, amb edats compreses entre els 11 i 14 anys. Aquest campus està dirigit pel campió del Món de Moto GP, Marc Màrquez, i en el que també col·labora el seu germà Àlex.

  El seu pare, Jordi Àrias, el qual acompanyarà a la pilot, ens parla de la gran il·lusió que tant a l’Elsa com a la seva família li provoca el fet de participar en aquest campus. “La meva filla està que es puja per les parets”.

  Amb el seu lloc d’entrenament al Motor Club Martorelles amb Joel Lozano com a entrenador personal, Jordi Arias ens parla: “el somni de la meva filla és arribar a participar en el Campionat del Món de Motocross”. Àrias també fixa els objectius més immediats “de cara a l’any que ve, l’objectiu és continuar corrent a la lliga catalana femenina, i també participar en els campionats mixtos de 85 cc. Per a més endavant, ens plantegem la possibilitat de disposar d’una moto de 125 cc, per tal de participar en el Campionat d’Espanya”.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí