El Seagull la fa ben grossa a Tajonar! (0-2)

0
    27
    Xavi Garcia

El 10 de desembre de l’any 2017 va ser la darrera vegada que l’Osasuna va caure en lliga a Tajonar com a local. Per la mínima (1-2), i contra l’Athletic Club B. Pràcticament dos anys d’imbatibilitat fins al passat dissabte. El Seagull va superar el líder de la Lliga a domicili per 0 gols a 2 i torna a treure el cap a la part alta de la classificació, amb 17 punts i a 6 de la posició d’ascens a Primera Divisió.

El guió del partit enfront de les navarreses no va sorprendre les badalonines, que es van trobar amb el joc en llarg de les locals per poder-se fer fortes amb el seu joc. Les ‘gavines’ havien de mantenir la possessió i jugar amb la pilota per terra, amb passes curtes i l’equip amb les línies juntes. Aquesta opció es va contrarestar amb una pressió alta de les locals en la sortida de la pilota badalonina.

Malgrat les ocasions creades per part del Seagull, el resultat al descans es va mantenir.
    A la segona meitat es van modificar alguns aspectes per poder tenir més la pilota i poder arribar encara més per bandes, permetent continuar amb la possessió de la pilota i atacant. Amb un Seagull més agressiu en atac va arribar l’expulsió de la local Lidia Alén, deixant Osasuna amb 10 jugadores al minut 58.

Amb la superioritat numèrica i seguint amb la tònica de la possessió, el Seagull es va avançar al marcador amb un gol d’Irina Uribe. Ja al minut 82, Núria Garrote va sentenciar el partit amb un xut molt ben executat al fons de la xarxa. Amb aquests tres punts de prestigi, el Seagull suma ja 17 punts a la taula i té ben encarrilada la salvació a Segona.

Diumenge a les 12h, nou partit contra un rival directe a la part alta: l’AEM. El conjunt lleidatà també ha començat la Lliga amb molta força i defensa la quarta posició de la taula, 4 punts per sobre del Seagull.