La Plataforma TDAH celebra el seu 10è aniversari amb una jornada de treball

  0
  TDAH.JPG

  15/10/2015 – Sota el lema 'Ens mou el TDAH', aquest divendres 17 d'octubre, de 9 a 14h, l'Hospital Municipal, professionals de la salut exposaran com afecta el TDAH a infants i adults.

  La Plataforma TDAH (Trastorn per Dèficit d'Atenció amb o sense Hiperactivitat) a Badalona celebra enguany el seu 10è aniversari amb una jornada de treball sota el lema 'Ens mou el TDAH', que tindrà lloc aquest divendres 17 d'octubre, de 9 a 14 hores, a la sala d'actes de l'Hospital Municipal de Badalona.

   

  L'objectiu de la jornada és aprofundir en el coneixement d'aquest trastorn que afecta entre un 5 i un 7% de la població infantil i que en molts casos persisteix en arribar a l'edat adulta. Aquesta jornada forma part també de la VIII Setmana Europea del TDAH, que se celebra de l'11 al 18 d'octubre.

   

  La jornada està oberta a professionals de la salut i de l'ensenyament, així com al públic general. Hi participaran la psiquiatra de l'Hospital Clínic de Barcelona, Marta Garcia, que parlarà sobre com afecta aquest trastorn en la infància; els psicòlegs de la Unitat de Trastorns de Conducta de l'ITA, Daniele Cipriano i Anna Rodríguez, que tractaran com afecta des de dins amb una experiència subjectiva; i el psiquiatra de l'Hospital de la Vall d'Hebron, Josep Antoni Ramos Quiroga, que explicarà les causes que provoca als adults.

   

  La Plataforma TDAH és una associació sense ànim de lucre que es va crear l'any 2005 i que té com a objectiu assessorar, promoure la investigació i col·laborar en les àrees educatives, d'atenció social i científiques dels centres dedicats a l'estudi i atenció del Trastorn per Dèficit d'Atenció amb o sense Hiperactivitat. Aquesta plataforma també vetlla per la igualtat d'oportunitats i la no discriminació de les persones que pateixen TDAH.

   

  Per assistir a aquesta jornada és necessari inscriure gratuïtament a través de la seva web, indicant a 'missatge': Inscripció I Jornada, ja que l'aforament és limitat.