Decathlon Montigalà acull una nova edició de la fira ‘Trocathlon’

  0
  49
  Trochatlon.jpg

  Amb l'objectiu de renovar el material esportiu que tenim a les nostres cases. El 'Trocathlon' se celebrarà del 16 d'octubre a l'1 de novembre.

  La botiga de Decathlon Montigalà acull una nova edició del 'Trocathlon', la fira per a renovar el material esportiu que se celebrarà des d'aquest divendres 16 d'octubre fins el diumenge 1 de novembre.

   

  Amb aquesta iniciativa, l'empresa pretén renovar el nostre material esportiu, ja que per participar només cal escollir els objectes que tenim en bon estat a casa nostra i que no fem servir, dirigir-se a la botiga de Decathlon Montigalà -ubicada al carrer de Luxemburg, sense número-, dipositar el material, omplir una fitxa tècnica i fixar el preu de venda que nosaltres creiem convenient.

   

  Una vegada que s'hagi venut, rebrem un val de compra vàlid per a sis mesos amb el mateix import de la venda del producte. Aquest val permetrà equipar-nos amb material nou al Decathlon Montigalà.

   

  D'altra banda, i per segon any consecutiu, el Trocathlon torna a posar en servei el 'Catàleg online', amb el qual tots els clients amb Targeta Decathlon podran conèixer els productes d'ocasió que ofereix la botiga, així com pujar imatges dels nostres productes una vegada dipositats.

   

  Recordar que el període de temps per dipositar i vendre el material esportiu és del 16 al 30 d'octubre, mentre que per comprar serà del 17 d'octubre a l'1 de novembre.

   

  Tota la informació a decathlon.es