Movistar se suma als valors i a la formació de la Penya

  0
  16
  FullSizeRender.jpg

  15/10/2015 – Acord de col·laboració entre el club verd-i-negre i l’empresa de telecomunicacions per potenciar el bàsquet base.

  Una de les multinacionals més importants del planeta caminarà a partir d’ara al costat del FIATC Joventut. El club ha arribat a un acord de col·laboració amb Movistar per tal de potenciar el planter verd-i-negre, moviment que s’integra dins del marc d’iniciatives que està promovent la Penya per tal d’aconseguir recursos econòmics que ajudin a poder cobrir el pressupost destinat a la formació.

  El president del FIATC Joventut, Jordi Villacampa, el director general de Telefònica a Catalunya, Kim Faura, i el capità del primer equip, Nacho Llovet, serien els encarregats de segellar la ‘suma’ de Movistar dins del projecte esportiu de la Penya.

  A banda de fer una aportació econòmica i d’aparèixer en l’uniforme de joc dels equips de l’escola de bàsquet, Movistar posarà en marxa una campanya destinada a interactuar amb els aficionats del club i amb la població de Badalona (‘Ara et toca a tu, agafa el telèfon’).

  L’empresa de telecomunicacions instal·larà cabines en diferents punts de la ciutat per efectuar-hi accions vinculades amb el bàsquet, sempre en coordinació amb el FIATC Joventut. A més, les dues entitats organitzaran concursos i sortejos per animar la ciutadania a seguir el dia a dia del projecte esportiu de la Penya.

  “La formació és un dels eixos vertebradors del club i per això necessitem que empreses com Movistar formin part d’aquest model a llarg termini. Entre tots hem de mantenir l’excel·lència de l’escola i acompanyar els joves en el seu creixement esportiu”, destacaria Jordi Villacampa durant l’acte celebrat al Palau Olímpic.

  Kim Faura, per la seva part, destacaria com l’acord amb el FIATC Joventut els ajudarà a estar “més arrelats al territori”. “Movistar aposta per la innovació, el talent i la formació dels més joves, igual que la Penya. Per això aquesta vinculació és un fet natural”, afegiria el director general de Telefònica a Catalunya.

  L’acord, d’un any de duració, seria qualificat “d’un honor” pel capità Nacho Llovet, un dels molts representants de l’èxit del model Penya. A continuació adjuntem el vídeo de la primera acció de la campanya ‘Ara et toca a tu, agafa el telèfon’.