La pretemporada ja està planificada

  0
  30
  3868.jpg

  11/07/2012 – El Badalona d'Albert Càmara començarà a escalfar motors de cara a la propera temporada a inicis de la setmana pròxima. A l'espera de possibles canvis, els compromisos de pretemporada ja estan definits

  Dilluns i dimarts vinent -dies 16 i 17 de juliol- seran els dos primers dies de l'era Albert Càmara. I també de l'era Miguel Ángel Sánchez. I de la majoria de jugadors -molts d'ells encara per arribar. En aquestes dues primeres jornades els jugadors es sotmetran a les rutinàries revisions mèdiques que asseguren l'absoluta predisposició dels futbolistes per exercir com a tals. La qüestió és que, de moment, el primer equip no compta ni amb una desena de futbolistes. Si no s'accelera el procés de contractacions i renovacions, les primeres sessions del curs estaran curtes d'efectiu i, probablement, s'haurà de tirar dels juvenils per completar els entrenaments.

   

  La lliga de Segona Divisió B no s'inicia fins a l'últim cap de setmana del mes d'agost. És a dir, que l'equip tindrà un mes i mig per posar-se a punt per la nova campanya. A més dels entrenaments, el cos tècnic del Badalona ha disposat una sèrie partits amistosos per complementar la preparació. Aquest calendari de partits podria variar, segons les circumstàncies i els resultats aconseguits. El primer compromís per l'equip serà contra el Juvenil del FPE Mataró, el dimecres 1 d'agost al Municipal de Mataró. Tres dies després es jugarà contra el Cornellà -un equip de Tercera- al seu estadi. El 6 d'agost es jugarà la primera fase del Torneig d'Històrics, al Municipal de Guinardó. En cas de classificar-se, l'equip jugaria la semifinal el dia 10 d'agost i, posteriorment, la final un dia després, l'11 d'agost. Si es donés el cas que el Badalona quedés eliminat a la primera fase, està previst que es busqui un amistós pel 10 d'agost. El 15 d'agost tocarà jugar contra el Jupiter, un altre equip de Tercera. I el 22 d'agost, els d'Albert Càmara disputaran el Trofeu Ciutat de Terrassa a l'Estadi Olímpic. Serà un partit especial, ja que precisament ha estat el Terrassa el destí de Pugui.