La primera trobada del projecte “Comunalitat BDN.sud” reuneix unes 70 persones

  0
  31

  Unes 70 persones de diverses entitats s’han reunit en el Centre Cívic de Sant Roc per conèixer la Comunalitat BDN.sud. El nou programa pretén ser una eina de dinamització social i econòmica del territori Badalona Sudestà finançat per la Generalitat de Catalunya en el marc de l’Economia Social i Solidària amb un pressupost de 350.000€.

  Impulsat per la Fundació Badalona Capaç, la Plataforma Sant Roc, la Cooperativa Gramagraf i l’Ajuntament de Badalona, té com a objectiu pal·liar les necessitats, problemàtiques i reptes econòmics de la zona sud de Badalona. A més, des del projecte també s’ha insistit que pretén potenciar les fortaleses i oportunitats del territori.

  Al llarg de la primera assemblea, s’han presentat els principals eixos de treball: l’escolarització i l’èxit educatiu, l’habitatge i la gestió intercultural de l’espai públic i la inserció laboral i dinamització econòmica. La reunió ha significat un espai on començar a fer xarxa amb totes aquelles persones que tinguin idees i propostes per engegar projectes d’ajuda mútua.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí