La R1 de Rodalies no funcionarà entre L’Hospitalet i Badalona aquest pont

  0

  Els trens de la línia R1 de Rodalies Renfe no circularan entre L’Hospitalet i Badalona i entre Malgrat de Mar i fins a Blanes durant el pont de la Constitució. Així, el servei es veurà interromput fins al 8 de desembre, quan es recuperarà en una hora encara per determinar.

  Motiu de l’atur

  La interrupció del trànsit de viatgers en aquesta línia es deu a les obres que el gestor d’infraestructures Adif AV durà a terme els dies 5, 6, 7, i 8 de desembre. Els treballs s’emmarquen en el trasllat de les vies de la línia L’Hospitalet-Mataró-Maçanet a l’interior de l’estructura de la futura estació de la Sagrera.

  Es tracta d’un projecte que el citat ens qualifica de “primera fita de gran rellevància” en la construcció de la nova terminal ferroviària de la capital catalana.

  La interrupció del servei de la línia R1 en el tram L’Hospitalet-Badalona respon també a la coincidència d’aquestes obres amb les quals s’executen en l’estació de Sants. Denominades “4 per 4”, estan pensades per a duplicar el nombre d’andanes destinades als trens de la xarxa de Rodalies.

  Durant aquests dies, els trens de la línia R1 iniciaran i acabaran el seu recorregut en l’estació de Badalona. Entre aquesta estació i Malgrat de Mar, el servei es prestarà com es fa habitualment, però des d’aquesta última localitat i fins a Blanes es prestarà amb autobús.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí