Un golàs d’Irina és or a Saragossa (0-1)

0
    30
    Xavi García
    El Seagull suma una victòria immensa a Saragossa gràcies a una diana d’Irina Uribe al tram final del partit. Les ‘gavines’ es van trobar amb un rival intermitent en atac i una gran actuació d’Aída sota pals. Aquesta victòria manté l’equip badaloní líder una jornada més.

El partit a l’Estadi Enrique Porta va començar amb el Zaragoza molt actiu en atac, sorprenent les ‘gavines’ al seu camp i patint durant els primers cinc minuts de matx. Gens còmode el Seagull al tram inicial d’un duel entre dos conjunts femenins de referència a la categoria.

La velocitat i físic del Zaragoza el va anivellar l’equip d’Ana Junyent amb el control de la pilota, intentant trobar les pessigolles aragoneses amb més jugades combinatives. Després d’uns minuts de treva, el Zaragoza va tornar a avivar el seu olfacte ofensiu però Aída va evitar la primera diana local.

Després de superar el minut 15, el Seagull va començar a gestionar el partit amb més comoditat i sense tanta pressió local en la sortida de la pilota. Amb aquesta tranquil·litat, les ‘gavines’ van gaudir de l’ocasió més clara del matx per avançar-se. Rocío Serrano va deixar en safata la primera diana badalonina a Ainhoa Marín però la portera local ho va evitar amb una gran intervenció.

El gran inici local el va contrarestar el Seagull i el partit es va equilibrar abans d’arribar a la mitja hora. Pilar Garrote va gaudir de la segona aproximació de les ‘gavines’ però el seu tímid xut el va blocar novament Lisbeth sense dificultats.

Tal com va arrencar el partit, el Zaragoza va tornar a oferir el seu joc més ofensiu al tram final del primer temps i va gaudir de dues arribades més per avançar-se al marcador, però el travesser i la defensa badalonina ho van evitar. Empat sense gols i jugadores a vestidors.

L’inici del segon temps es va produir amb la mateixa intensitat a la mateixa porteria que el primer temps, és a dir, va ser el Seagull qui va intensificar els seus atacs. Xènia Royo va estavellar la pilota al travesser després d’una acció d’estratègia de les badalonines i Irina Uribe i Rocío Serrano també van gaudir de les seves aproximacions al mateix minut de joc.

Les forces locals van començar a defallir al segon temps i Aída no va tenir tanta feina sota pals al segon temps però sí la homònima Lisbeth. La portera local va evitar la primera diana badalonina en una acció claríssima de Rocío a l’àrea petita.

Però qui no va perdonar va ser Irina Uribe. La davantera badalonina va avançar el Seagull amb un excels xut directe a l’escaire que va sorprendre Lisbeth. Golàs i un 0-1 que era or amb 20 minuts encara de partit. El Seagull va defensar intensament la victòria i els tres punts marxen cap a Badalona.