Piti Belmonte: “La derrota és justa”

  0
  37
  20131117_141951.jpg

  19/01/2014 – El tècnic Piti Belmonte, no va posar cap però a la derrota del Badalona al camp del Sant Andreu (3-1) i va reconèixer la superioritat del rival: “No hem fet un bon partit. No ens ha sortit res, fallant passades i controls teòricament fàcils. La derrota és justa i hem de passar pàgina i pensar ja en l’Hospitalet”. Del matx, Belmonte només va salvar els “primers 20 minuts”. “Han estat força igualats i fins i tot hem tingut alguna ocasió, però a partir d’aquí l’equip ha anat perdent intensitat i en el tram final hem estat molt imprecisos. Es veia que en qualsevol acció ens podien marcar i així ha estat”, va lamentar el tècnic escapulat, que també va apuntar com a clau haver rebut el segon gol només arrencar la segona meitat: “Hem intentat canviar alguna cosa al descans però només començar, amb una errada nostra, ens han fet el segon, que ja ha estat definitiu. Hem encaixat els gols en moments clau”.

  Tot i el cop rebut, Piti Belmonte, que no va tenir un bon retorn al Narcís Sala, espera que l’equip sàpiga aixecar-se ràpidament: “Portàvem una bona dinàmica però avui no hem sabut entendre i interpretar el partit. No hem estat bé, en un camp difícil, on el Sant Andreu només ha encaixat una derrota, i el que hem de fer és mirar endavant i seguir treballant pensant en el pròxim partit”.

  El capità David Bermudo, pel seu cantó, va coincidir amb el seu tècnic a l’hora de valorar el fluix partit fet per l’equip al Narcís Sala: “Hem merescut perdre. No hem estat al nivel de les darreres jornades i si no estàs al cent per cent et passen per damunt”. “Marxem fotuts, però ara ve l’Hospitalet, que també serà un partit molt dur, i hem d’anar a totes”, va concloure el defensa escapulat.