La remodelació del Mercat de Llefià començarà aquest 2014

  0
  Ok.JPG

  14/04/2014 – Ajuntament i Associació de Treballadors Autònoms del Mercat Municipal Llefià van signar dijous el conveni que inicia el procés que possibilitarà la renovació de l’equipament.

   

  Les obres de remodelació del Mercat Municipal Llefià començaran durant la segona meitat de 2014 i tindran una durada prevista d’un any. Després d’aquests treballs de reforma, el Mercat Municipal Llefià tindrà 21 parades de venda tradicional, quatre locals comercials exteriors i un supermercat. Ajuntament i Associació de Treballadors Autònoms del Mercat Municipal Llefià van signar dijous el conveni que inicia el procés que possibilitarà la renovació de l’equipament.

   

  La remodelació del mercat municipal preveu ubicar totes les parades tradicionals de venda de peix, carn, fruita i verdura i altres aliments, a més d’un bar, en una superfície d’uns 800 metres quadrats. També hi haurà quatre locals comercials exteriors amb superfícies compreses entre els 23 i els 190 metres quadrats i un supermercat de 850 metres quadrats, tot en una planta. El projecte de reforma preveu una coberta de sostre i la reordenació de l’aparcament superior, que serà utilitzat en horari comercial pels compradors i en horari de nit o dies festius per a ús dels veïns de la zona.

   

  Les obres de remodelació del mercat tenen un cost de 4.400.000 euros, aproximadament. Els concessionaris de les parades abonaran gairebé 1.400.000 euros i la resta de l’import de les obres anirà a càrrec de l’adjudicatari del procés de licitació, reforma i explotació de la superfície comercial, en règim de concessió. Segons l’alcalde Albiol hi ha diversos operadors interessats en l’espai del mercat

   

  Aquestes obres no suposaran cap despesa per a l’Ajuntament de Badalona. L’activitat comercial del mercat no s’aturarà mentre es portin a terme els treballs de reforma, ja que aquests es duran a terme en dues fases. Està previst que la licitació del projecte vagi a Ple aquest mateix mes o el següent.