El PSC rebutja l’oferta del PP per desbancar el govern de Badalona

  0
  42
  pastor.jpg

  17/10/2016 – Els socialistes qualifiquen de “parany” la proposta del PP, que oferia els seus vots per engegar una moció de censura.

  Moció de censura descartada després que el president del grup municipal del PSC, Àlex Pastor, hagi afirmat aquest dilluns que no acceptarà l'oferta de Xavier Garcia Albiol. El líder socialista badaloní ha titllat de parany la proposta d'Albiol i posa en dubte que fa uns dies el 'popular' critiqués els regidors socialistes i ara els hi ofereixi suport per a governar.

   

  El socialista badaloní avança que ara es reuniran amb tots els grups municipals per explorar les possibilitats que estabilitzin la situació política local i determinar quins canvis calen per assegurar un govern sòlid i deixar de banda el “circ mediàtic” i la “testosterona”. De fet, explica que ja s'ha trobat amb l'alcaldessa Dolors Sabater, una reunió de la qual no ha volgut donar detalls.

   

  Depurar responsabilitats

   

  Pel que fa a les responsabilitats polítiques derivades del 12 d'octubre, i en particular del gest del regidor Jose Téllez, que va trencar l'ordre judicial a les portes del Viver, el PSC creu que és Dolors Sabater qui ha de decidir quines responsabilitats ha d'assumir el govern. En aquest sentit, asseguren que no demanaran cap dimissió, però sí veuen necessària una reflexió i, pot ser, una reprovació.