La Rotllana trasllada les seves activitats de lleure a l’Escorxador

    0
    la rotllana.JPG

    04/07/2015 – L'entitat engega, un juliol més, la iniciativa Estiu a la Plaça, a través de la qual organitza tallers i activitats durant tot el mes a l'aire lliure.

    Fa uns dies va donar el tret de sortida l’Estiu a la Plaça, una iniciativa de lleure a l’aire lliure que impulsa l’Associació La Rotllana per tal d’habilitar un espai de joc per als nens, joves i famílies de la ciutat. El Centre Cultural l’Escorxador, al barri de La Salut, va acollir la festa inauguració amb música, batucada, tallers infantils, mostra d’esports al carrer i punt d’informació de les activitats  programades per aquest mes de juliol, que se celebraran al propi equipament municipal.

    Aquest serà el 5è any consecutiu de L’Estiu a la Plaça, que enguany ha rebut el premi a la Millor experiència en el Lleure de Catalunya, atorgat per la Fundació Lluís Carulla. Es tracta d’una iniciativa social a peu de carrer que transforma espais públics en entorns de lleure, d’educació i convivència  i que compta amb una programació d’activitats obertes als barris i dirigides a tots els públics en la que col•laboren associacions i entitats.  El projecte va néixer com una iniciativa juvenil que tenia l’objectiu de dinamitzar l’activitat dels barris durant els mesos d’estiu, una alternativa  pels joves que durant el període estival no tenien més opcions que quedar-se a la ciutat. La resposta va ser tan positiva per part dels veïns que el projecte va anar creixent i ampliant programa, consolidant-se actualment com una iniciativa comunitària amb activitats per a tots els públics i amb l’objectiu de treballar entorn la cohesió social i potenciar la participació ciutadana.