La selecció espanyola, l’atractiu del 3x3bàsquet

  0
  64
  P6030174-768x576.png
  Badalona va agafar el relleu del Circuit 3×3 que organitza la FCBQ. El Bàsquet Círcol va ser el club amfitrió de la seu central tot i que el torneig també es va celebrar al pavelló de Països Catalans. Una festa del basquetbol que va reunir un rècord de 97 equips i 415 jugadors i jugadores des de categoria Mini a Sènior, amb participants que van arribar d’arreu de Catalunya i fins i tot de Galícia i Madrid. 
  La selecció espanyola femenina, que  disputarà en breu el Mundial 3×3 a Fililipnes, es va imposar a la final amb el talent a pista de les jugadores de LF1 Núria Martínez (Uni Girona) i Vega Gimeno (Mann Filter) i de LF2 Aitana Cuevas i Paula Palomares (Alcobendas). 
  En sènior masculina, el ‘Lluç Team’ format per jugadors del Círcol i d’UBSA va guanyar en el partit decisiu. L’exjugador del FC Barcelona i de l’NBA Audie Norris va ser testimoni de les finals a La Plana. El Masnou agafarà el relleu de Badalona el pròxim dissabte 9 de juny. 
  Cara i creu als play-outs
  Diversió a un costat, els equips que encara tenen competició ens van mostrar alegria i tristesa. El Círcol i la Llefià femenina van guanyar i perdre respectivament al play-out de Segona i la salvació es decidirà a la tercera i definitiva jornada. Per la seva banda, el Natzaret va caure i diu adéu a Primera. 
  El Badalonès B va forçar el tercer matx davant el St Quirze (77-79) i es jugarà aquest diumenge la permanència  a Segona, així com el St Josep B a Tercera.