La setena jornada dels equips badalonins de Catalana

0
    27

23/10/2012 – A Segona Catalana, derrotes del Lloreda i de l'Unificació Llefià. A Tercera, triomf del Bufalà i empat de l'Unificació Badalona Sud

El grup segon de Segona Catalana no ha vist aquest cap de setmana cap victòria badalonina. Al contrari, els dos conjunts que representen a la ciutat en aquesta categoria van perdre els seus respectius compromisos. L'Unificación Llefià va caure derrotat per segona vegada en la temporada i va sortir de la zona de promoció. Els badalonins es van veure clarament superats per 4-1 pel Carmelo, qui després dels tres punts arrabassats al conjunt de Badalona ha aconseguit situar-se en primera posició. L'equip barceloní va controlar el partit en tot moment i el gol dels de Llefià, obra de Ramos, no va inquietar-lo ni una mica. El CE Mataró també va derrotar amb folgança al Lloreda per 3-0. Tots tres gols van arribar en la segona meitat. El Lloreda baixa fins a la catorzena posició. El seu proper rival serà diumenge el Sant Ignasi, novè del grup. Per la seva banda, l'Unificación Llefià cau de les places d'honor i es situa cinquè. El seu proper compromís serà com a local, diumenge al matí contra el segon classificat, el Canyelles.

Al grup quart de Tercera Catalana el Bufalà va aconseguir una important victòria sobre la botzina en la seva visita al Cabrils. Els locals van avançar-se en el marcador, però dos gols de Rafael Muñoz van acabar donant els tres punts al Bufalà. El segon d'ells va arribar a falta d'un minut pel final del partit. L'equip segueix invicte en el que va de temporada i acumula dinou punts que el situen clarament en la primera posició. Diumenge al matí toca rebre a l'Alella, tretzè classificat. Al grup onze de la mateixa categoria, l'Unificació Badalona Sud va empatar 2-2 a casa contra el Don Bosco. Els quatre gols del matx van arribar en la primera meitat. Els de l'Unificació van ser obra de Sergio Rodríguez i Cristian Espada. L'equip, tot i l'empat, segueix sent cuer del grup, amb tan sols dos punts. Diumenge l'Unificació té una complicada sortida al camp del Pastrana, quart del grup.