La taquilla del partit del Nàstic serà benèfica

  0
  centenario.jpg

  12/02/2013 – El duel que enfrontarà diumenge vinent al Badalona contra el Nàstic de Tarragona servirà per recaptar fons per una noia que pateix paràlisi cerebral

  Perquè el Badalona no és aliè als problemes de la societat, el partit que enfronta a l'equip d'Albert Càmara diumenge contra el Nàstic de Tarragona servirà com a campanya de recaptació de fons per ajudar a Aida Huertas. Segons ha informat el club, Aida Huertas és una jove que pateix paràlisi cerebral. El tractament per la seva malaltia és massa costós per la seva família, que des d'un temps ençà està mirant de buscar ajuda a tot arreu per intentar costejar la teràpia que necessita.

   

  Per aquest motiu, l'entitat escapulada ha decidit que tots els diners que es recaptin de la taquilla del partit d'aquest cap de setmana es destinaran de manera íntegra a Aida Huertas, per tal d'engruixar el màxim possible el sac de diners que necessita la jove per poder-se curar. Si veure a l'equip no era suficient motiu per acudir aquesta setmana al Centenari, la vessant benèfica atorga al duel encara més transcendència. 

   

  Aquest és el darrer dels actes benèfics en què participa el CF Badalona enguany. Després d'haver dut a terme la tradicional campanya nadalenca 'Cap nen sense joguina' i d'haver participat molt activament en la Marató de TV3, ara l'entitat s'ha proposat ajudar en tot el que pugui a Aida Huertas. Una mostra més que a nivell institucional, les coses s'estan sabent fer molt bé en aquesta nova etapa.