La Unificació Llefià es retroba amb el triomf; el YT s’emporta un derbi descafeïnat

0
    27
    DSC08716.JPG
    La Unificació Llefià va retrobar-se amb la victòria en el tercer partit del ‘Tourmalet’. El conjunt de Jordi Souto va superar l’Atlètic Districte, filial del Sant Andreu, al seu Municipal per tres gols a un. Isra va inaugurar el marcador després de transformar una pena màxima. Álex va ampliar el resultat abans del descans però els barcelonins van situar el 2-1 per mantenir ben viu el matx.
    A la represa, Benítez va confirmar el triomf als darrers minuts del matx. Els tres punts mantenen els badalonins a la part alta de la taula però la segona posició es troba a una distància de nou punts.

El YT, més líder
    A Tercera Catalana, el derbi entre Youg Talent i Lloreda es va disputar en un context no gaire agradable. Després de la destitució de l’entrenador del Lloreda, Carlos Rodríguez, els jugadors de l’equip va abandonar l’entitat i el partit el va disputar el Juvenil A vermell. Tot i que Ayoub va avançar el conjunt visitant, els de Sant Roc van capgirar el marcador amb gols de Josué, José Antonio, Alberto i Christian per partida doble (5-1). L’equip de Ricardo Parra segueix líder del grup i el Lloreda suma 43 punts, a 9 de la promoció d’ascens però amb un partit menys.
    Per la seva part, el Pere Gol de Luis Ortega va caure a La Salut per un ajustat 2-3 contra el Vilassar de Mar B. Lucas i Davor van marcar les dianes badalonines però no es va poder finalitzar el partit amb un punt.
    Finalment, el Pomar de Jorge Rincón va caure a Badalona contra la Mataronesa, equip que defensa les posicions còmodes de la classificació. Tot i això, el marcador mostra un resultat molt enganyós i excessiu, ja que els verds es van avançar al minut 56 (1-0) amb diana de Otto Felipe i els mataronins van remuntar amb quatre gols  de Marcelo Luna en els darrers 15 minuts. La salvació és ara mateix a cinc punts de distància.
    A Quarta Catalana, l’Àguila va superar el el Gornal B (3-2), el Sistrells va caure davant el Gòtic (2-0) i la UE Bufalà va ensopegar al camp del Albirex Niigata Barcelona (3-0).