La victòria escapa en el temps extra

0
    26

24/03/2013 – Quan semblava que el Badalona aconseguiria tres brillants punts, el Llevant B va aprofitar un penal a favor per empatar en el 94'

En un sospir i sobre la botzina, el Badalona va passar d'haver pogut aconseguir una victòria meritòriament lluent a assolir un empat positiu, però de regust més agre que dolç. En el darrer minut del temps afegit, un Borja Abenia que havia entrat feia deu minuts amb la missió de donar solidesa al mig del camp escapulat, va fer un penal que el local Andy va transformar per igualar el gol precedent de Juanma.

El punt final va ser la millor manera de legitimar el bon partit tant de llevantinistes i badalonins. El duel va passar per fases de control altern, en què per moments els d'Albert Càmara semblaven molt més encertats i dominadors. Això va passar especialment durant la primera part, quan el Badalona va plantar-se amb seguretat en defensa, va evitar que els ràpids atacants rivals entressin en joc i va saber crear perill en jugades a pilota aturada.

Després d'aquesta primera part moguda, amb més protagonisme betulià, els valencians van revifar al segon temps. El conjunt local va portar el pes del partit durant els instants inicials de la segona meitat, però va ser el Badalona qui va avançar-se en el marcador quan menys semblava que ho podria fer. En una falta directa fantàsticament executada, Juanma feia el seu primer gol del curs i posava el 0-1.

Amb el resultat en contra, el filial del Llevant sabia que la igualada era imprescindible per seguir aspirant a l'ascens, i d'aquesta manera va decidir iniciar una ofensiva descarada de la qual el Badalona semblava està sortint força ben parat, acumulant homes darrere de la pilota per impedir que el rival trobés espais amb comoditat. Però ja al final, el penal transformat per Andy va premiar la insistència dels locals.

El punt aconseguit ahir pels de Càmara és de moment positiu. Però ho serà molt més si a ell se li suma dimecres vinent un triomf al Centenari contra el Yeclano.

FITXA TÈCNICA

Llevant B: Garabato; Mossa, Moyano, Juanma, Jero (Ortuño 46'), Provencio, Rosa (Selfa 75'), Paredes, Morales, Fonte (Higón 46'), Andy

CF Badalona: Marcos; Ferrón, Gallardo (Marcelo 46'), Pelegrí, Sobregrau; Xavi Muñoz, Javi Moreno, Joaquin (Borja Abenia 83'); Robert, Juanma, Yagüe (Cortés 66')

Àrbitre: Marín Álvarez (col·legi de La Rioja). Grogues: Fonte, Andy, Rosa, Selfa, Mossa (Llevant B); Javi Moreno, Gallardo (Badalona)

Gols: 0-1, Juanma (minut 70); 1-1, Andy -penal- (minut 94)