Remuntada incompleta (71 a 68)

0
    29

24/03/2013
    Fisher ha donat ales a la Penya quan més difícil ho tenia (68 a 54 a 4 min) però els verd-i-negres no han pogut capgirar el marcador

El Fiatc Joventut ha caigut a la pista del CB Canàries en un partit que perdia per 14 punts a falta de 4 minuts i en el que encara ha tingut un últim llançament d'Oliver per empatar.

Els de Salva Maldonado han acusat la falta de continuïtat durant gairebé tot el partit i els mals inicis de quart.
    Els verd-i-negres han encaixat un 14 a 4 en el primer període, un 10 a 2 en el segon, un 10 a 3 en el tercer i un 13 a 9 al quart.

Durant els 3 primers quarts, Oliver ha estat el que ha arreglat els estrips per mantenir la Penya dins del partit, i en els últims 5 minuts l'exhibició de Fisher ha donat una opció de victòria. El nord-americà, que ha acabat amb 28 punts, n'ha anotat 23 a la segona part i 11 seguits en els últims 4 minuts, que han reduït el màxim avantatge canari (68 a 54) a només 3 punts en dues ocasions (68 a 65 i 71 a 68).

Al final però ha sortit creu i s'ha fet justícia per un Canàries, que sense fer gaires mèrits per guanyar, ha estat més regular.