La vida de Mozart a la Parròquia de Santa Maria de Badalona

  0
  37
  Mozart entre flors. Duo Papageno-Papagena.jpg

  27/09/2014 – L’espectacle 'Mozart entre flors', creat i protagonitzat per Joan Martínez Colás, s’inspira en la pel·lícula 'Amadeus' i fa un recorregut pels moments més transcendents de la vida del gran geni de Salzburg.

  Després de ser estrenada a Terrassa i viatjar per alguns indrets de Catalunya, l’obra Mozart entre flors aterra aquest 28 de setembre a la Parròquia de Santa Maria de Badalona (18h).

   

  L’espectacle, creat i protagonitzat per Joan Martínez Colás, s’inspira en la pel·lícula Amadeus i fa un recorregut pels moments més transcendents de la vida del gran geni de Salzburg W. A. Mozart. Intercala fragments de piano i flauta amb la interpretació vocal dels seus nocturns i àries com Non so piú de l’òpera les Noces de Fígaro o fragments de La flauta màgica com l’ària per a tenor Dis Bildnis o el divertit duo de Pagageno i Pagagena.

   

  L’espectacle acaba amb la mort del compositor de Salzburg amb la interpretació del Lacrimosa del seu Rèquiem. Tot sota la interpretació de la soprano Laia Camps soprano, la mezzo soprano Merche Handrich, Mònica Lao al piano i Joan Martínez Colás com a tenor i actor principal.

   

  L’actuació a Badalona comptarà amb la col·laboració de l’Orfeó Badaloní, que interpretarà alguns fragments musicals. Pedagogia, art i sensibilitat acompanyen aquesta gran vetllada al voltant de la vida de Mozart.