L’Àgora Ciutadana celebra el seu primer ple alternatiu a la plaça de la Vila

  0
  ple.JPG

  27/06/2013 – Dimarts, mentre els grups polítics debatien dictàmens i mocions, una trentena de persones de plataformes i entitats diverses duien a terme el seu propi plenari, que es repetirà mensualment.

  La ciutat de Badalona va viure, per primer cop dimarts passat, una sessió doble de plenari municipal. A l’interior de la Casa de la Vila, la reunió mensual i habitual dels diferents grups polítics amb representació; a l’exterior, a la plaça de la Vila, una trentena de persones es va congregar per dur a terme el primer ple alternatiu impulsat des de la recent Àgora BDN, originada fa unes setmanes per entitats i plataformes socials. Aquest era un dels objectius principals que es van marcar: cada darrer dimarts de mes, coincidint amb el ple oficial, crear un espai de debat a la plaça on tothom, entitats, moviments socials i ciutadans, pugui parlar.

   

  Bàsicament, la intenció es fer un seguiment de l’acció de govern, debatre decisions sobre el què es vol emprendre a la ciutat i les mobilitzacions concretes per impulsar-ho. L’ordre del dia de dimarts, per exemple, va incloure temes que envolten la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca, l’assemblea d’aturats, els trelladors de Comroc o les protestes del personal de neteja municipal, entre d’altres.