L’Àguila no troba la victòria

0
    40

L'Àguila no troba la victòria contra un rival molt dur(1-2). Els de Badalona rebien un dels millors equips del grup i tot i fer un gran partit no van poder sumar algun punt molt valuós a aquestes altures de temporada.

El partit es presentava amb una gran dificultat degut a l'abismal diferència entre un equip i un altre tan en joc com en la classificació, però no per això els de Badalona vendrien fàcil la victòria.

El partit va començar malament pels interessos dels locals ja que només començar, al minut 8, els visitants s'avançaven amb un gol d'Adrià Pacheco i posaven el partit encara més difícil per als interessos locals. L'Àguila seguia desaparegut del partit i més quan al minut 22 els visitants eren capaços de marcar el seu segon gol i aquest cop era Eric Villaronga el que perforava la porteria local.

Aquest segon gol va ser el que va despertar als locals i va ser a partir d'aquí on es va poder veure al Àguila jugar i al minut 30 aconseguien forçar un penal que posava el partit una mica més ajustat i feia possible la victòria. El penal el transformaria Marcos Gordito i posaria l'1-2 al marcador. Amb aquest resultat s'arribava a la mitja part.

La segona part començaria amb tots dos equips aguantant la pilota i creant poques ocasions tot i que l'Àguila no deixaria d'intentar empatar el partit per a sumar algun punt. Tot i la intenció, els de Badalona no van poder marcar el segon gol que ajustes el partit i el partit acabaria amb el marcador en contra dels badalonins.

Així doncs, l'Àguila segueix en última posició amb -2 punts mentre que el Sant Pol es col·loca en quarta posició amb 45 punts.