L’Ajuntament abocarà sorra a la platja de la Mora després de les reivindicacions veïnals

  0
  49
  sorra mora.jpg

  23/07/2015 – Dissabte, desenes de veïns del barri van dur a terme un acte simbòlic per reclamar mesures d'arranjament i millora del seu tram de costa.

  El barri de la Mora és un dels enclavaments de la ciutat amb més casuístiques a solucionar degut a la seva localització, situat entre el port, l’antiga central de les Tres Xemeneies i les vies del tren. Fa anys que els veïns es queixen de falta de connexions, transport, neteja i seguretat, entre altres temes. El passat cap de setmana, desenes de persones del barri van reivindicar la solució a un problema més: el mal estat d’un tram de la seva platja. El veïnat exposa que la falta de sorra deixa al descobert moltes roques i fa complicat el pas des de la vorera cap a la platja, i que això ha comporta caigudes i que molta gent opti per evitar aquest tram de costa. Per això, dissabte van dur a terme una acció cívica en la que els propis habitants de la zona treien roques i posaven sorra de forma simbòlica.

   

  Es tracta d’un tema que ve de lluny i des de l’Ajuntament els hi van confirmar el cap de setmana que posarien solució al problema. Fonts municipals han confirmat que les tasques per abocar sorra a la platja de la Mora tindran lloc els darrers dies d’aquesta mateixa setmana. Els treballs seran desenvolupats per la brigada municipal i no suposaran un cost extraordinari.