L’Ajuntament destina 1 milió d’euros per ajudar tots els autònoms i comerços

  0

  L’Ajuntament de Badalona destinarà un milió d’euros de forma extraordinària per ajudar tots els autònoms i comerços que estan obligats a tancar per les noves restriccions per fer front a la Covid-19 que ahir va anunciar la Generalitat de Catalunya. Davant l’ampliació de les mesures i l’augment d’establiments que no podran desenvolupar la seva activitat durant els pròxims dies, el govern municipal impulsa aquesta partida extraordinària per donar suport al teixit econòmic local i combatre la crisi derivada de la pandèmia.

  A principis de la pròxima setmana el govern municipal presentarà la proposta als sindicats de la ciutat, a la Federació d’Associacions de Veïns de Badalona (FAVB) i a la Federació d’Empresaris. Aquests ajuts ja han estat presentats als partits de l’oposició, que amb anterioritat havien demanat unes ajudes de 500.000 euros. D’aquesta manera la proposta es podrà portar a aprovació al Ple immediatament i les persones afectades podran començar a rebre els ajuts tan aviat com sigui possible.

  A l’hora de concedir aquestes ajudes es tindrà en compte que hi ha establiments com restaurants, bars i centres d’estètica que ja fa quinze dies que estan tancats i que, per tant, han patit aquestes restriccions durant més temps.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí