L’Ajuntament habilita 65 noves places d’aparcament sota l’autopista C-31 a Sant Roc

  0
  Aparcaments sota autopista.JPG

  20/06/2013 – Es tracta del tram comprés entre l’avinguda del Maresme i el carrer Jerez de la Frontera; la intenció es continuar habilitant noves places fins arribar a Sant Adrià, a més de millorar la il·luminació.

  L’Ajuntament de Badalona ha ordenat 65 noves places d’estacionament sota l’autopista C-31 al barri de Sant Roc, en un tram comprés entre l’avinguda del Maresme i el carrer Jerez de la Frontera. D’aquestes 65 places, 20 es destinen a furgonetes i altres 3 són per a vehicles de persones amb mobilitat reduïda. Les noves places complementen les 200 que ja estaven habilitades a la mateixa zona, situades entre el carrer d’Anselm Turmeda i l’avinguda del Maresme.

   

  L’actuacio ha permès habilitar un nou tram per a l’estacionament lliure de vehicles, senyalitzant la zona d’aparcament. D’aquesta manera es millora la mobilitat dels vianants i la seguretat viària en general. A més, s’ha netejat l’espai i s’ha intensificat la vigilància.

   

  Els responsables municipals han constatat que els estacionaments situats sota l’autopista C-31 estan sent ocupats no solament per veïns de Sant Roc sinó també de la part baixa de Llefià, una zona on no hi ha prou aparcaments.

   

  La intenció municipal és continuar ordenant places d’estacionament sota l’autopista C-31 fins arribar a la frontera amb Sant Adrià de Besos. Una altra actuació pendent és millorar la il·luminació de tot l’espai habilitat.