L’Ajuntament incorporarà 27 persones a la plantilla de Serveis Socials

  0
  20170529_112103.jpg

  27/11/2017 – De la mà de la Generalitat i a través del SOC.

  El govern local començarà a complir a principis d'any, segons afirma, els compromisos que va contraure al darrer ple municipal, quan va aprovar una moció que prometia un reforç del departament de Serveis Socials. La regidora Agnès Rotger assegura que s'ha arribat a un acord amb la Generalitat per incorporar nous administratius, educadors i treballadors socials.

   

  Es tracta de 24 incorporacions en el marc del Contracte Programa amb el Departament de Treball, Afers Socials i Família, dins del qual la Generalitat costeja un 66% del sou i l'Ajuntament, el 34% restant. Les condicions socioeconòmiques especials de Badalona han permet augmentar la ràtio de treballadors socials a la localitat, així com d'administratius de Serveis Socials.

   

  Als 24 s'han de sumat la contractació d'oferta pública de l'Ajuntament relativa a 2016, realitzada a través del Servei d'Ocupació, que seran dos treballadors socials més i un jurisa. En total seran 27 professionals els que s'afegeixin a la plantilla durant el primer trimestre de 2018.

   

  Rotger espera que el reforç ajudi a descongestionar uns Serveis Socials que porten mesos demanant mesures i augment de recursos i que es troben al límit. De fet, expliquen fonts sindicals, les ajudes s'estan pagant a dia d'avui amb retards de fins a quatre i cinc mesos, molt per sobre del temps d'altres administracions locals.