Un dels millors espectacles de pallassos a l’escenari del Principal

  0
  202b80d9392383681f51e00a314edee0fbf20f5a.png

  24/11/2017 – La família de pallassos Rhum farà va rebre el Premi Zirkòlika 2016 al Millor Espectacle de Circ.

  Després de crear un dels millors espectacles de pallassos dels últims temps, Rhum, la família "inestable" de pallassos i músics de Jordi Martínez, Joan Arqué, Roger Julià i Pepino Pascual tornen a la càrrega. Aquest cop acompanyats de Mauro Paganini per perpetrar Rhümia. 

   

  L'espectacle neix de la necessitat de riure i fer riure per sobre de totes les coses amb els millors condiments possibles : humor, gamberrisme i grans dosis de tendresa i emoció. Tot un cant a l'esperança i a la vida per seguir lluitant contra la "muehte". Un espectacle que va rebre el Premi Zirkòlika 2016 al Millor Espectacle de Circ, i que aquest dissabte aterra al Principal, a les 21h.
   

  Diumenge per a tota la família

   

  El Teatre Zorrilla ofereix aquest diumenge a les 18h l'obra 'El cel de la Jojo', d'Inspira Teatre. La Joana puja a jugar al terrat i mentre observa els núvols pensa que fa dies que no veu a la seva iaia i es pregunta a on deu haver anat. La seva mare la transporta, a través d'un conte, a la granja de l'àvia on fa molts anys diuen que hi va viure una vaca molt especial, la Jojo. Una història que ha anat passant de generació en generació i que serà a partir d'aquesta que la nena obtindrà algunes claus per entendre millor la vellesa i el cicle de la vida.