Roca i Pi renova el seu compromís amb entitats del Barcelonès Nord

  0
  55
  roca i pi.jpg

  18/07/2016 – La Fundació Roca i Pi va presentar el passat 15 de juliol la renovació del seu compromís amb 22 entitats de diferents barris del Barcelonès Nord.

  La Fundació Roca i Pi va presentar el passat 15 de juliol la renovació del seu compromís amb 22 entitats de diferents barris del Barcelonès Nord, amb les quals signarà els convenis d’enguany. L’entitat col·labora amb totes elles en diferents activitats adreçades a col·lectius en risc d’exclusió social. L’objectiu es compartir eixos estratègic del pla d’acció de Roca i Pi. Aquesta col·laboració es basa en aportacions econòmiques de la Fundació Roca i Pi a les entitats. La finalitat és reforçar i consolidar la tasca que fan aquestes organitzacions al seu territori o amb els col·lectius que atenen.

   

  La Fundació també posa a disposició d’algunes entitats part del seu patrimoni per a desenvolupar-hi activitats d’atenció social o per ubicar-hi espais funcionals, com ara amb Aspanin, Sique, ISIL, AFFAMEBAN, la Caseta del Bisbe Carrera, el Taller Sant Isidre o la Fundació Acollida i Esperança, entre d’altres. El pla d’acció de la fundació es concreta en quatre grans eixos: atenció a les persones grans soles o desamparades; suport a infants i joves en risc; ningú sense menjar o sostre, i inserció laboral per als col·lectius febles.