L’Ajuntament estudia la implantació de noves zones verdes i blaves

  0
  12
  IMG_1543.JPG

  09/03/2016 – Badalona estudiarà la possibilitat d’implantar zones blaves i verdes en alguns barris de la ciutat.

  Badalona estudiarà la possibilitat d’implantar zones blaves i verdes en alguns barris de la ciutat. Així ho explicava fa uns dies el regidor d’Espai Públic, Javi López, en una entrevista a Ràdio Ciutat de Badalona, on li van preguntar per la proposta arran d’un reportatge publicat fa uns dies pel Diari de Badalona.

   

  López afirma que el govern està sospesant la possibilitat d’establir àrees regulades d’aparcament a l’entorn dels eixos comercials del passeig de La Salut i del centre de la ciutat, on hi ha problemes de mobilitat i estacionament. La rotació podria ser una solució per evitar l’ocupació permanent de la via pública per part d’alguns vehicles, si bé és cert que es tracta d’una iniciativa que hauria d’estar equilibrada i no perjudicar el veïnat, apunten des de l’executiu.

   

  En aquest sentit, l’objectiu podria ser un mix entre zones blaves, actualment només presents al centre de la ciutat i als barris més immediatament adjacents, i la zona verda per a residents, un element inexistent a dia d’avui a la ciutat. Recordem que Badalona és la gran ciutat catalana amb menys zona blava de Catalunya, molt per sota de Terrassa i Sabadell, les dues poblacions amb nombre d’habitants més similar.