L’Ajuntament precinta dos locals de la zona d’oci de Can Ribó

  0
  53
  Precintatge locals d'oci a Can Ribó.JPG

  27/03/2013 – No havien obtingut la llicència preceptiva per exercir l’activitat o no havien adoptat les mesures obligatòries, com ara la insonorització; els establiments afectats són La Nuit i La taberna del Tio Jack.

  L’Ajuntament de Badalona va precintar ahir a la tarda dos locals d’oci situats en el polígon de Can Ribó, en el barri de Canyadó, per les denúncies fetes pels veïns i la mateixa Guàrdia Urbana a causa del soroll i les molèsties que provocava a la zona.

   

  Els tècnics municipals han comprovat que els titulars dels locals no havien obtingut la llicència preceptiva per exercir l’activitat o no havien adoptat les mesures correctores indicades pel consistori en els expedients disciplinaris que els havien obert anteriorment, entre les quals hi havia l’obligació de tenir sistemes d’insonorització. Un dels locals tenia denúncies des de l’any 2004. Els establiments afectats són La Nuit i La taberna del Tio Jack.

   

  Els precintes els han efectuat tècnics del Servei de Disciplina Urbanística de l’Àrea de Via Pública i Mobilitat de l’Ajuntament de Badalona, amb la col·laboració dels agents de la Guàrdia Urbana.

   

  Les incidències no reparades o la no obtenció del títol habilitant en aquests locals també comportaran un expedient sancionador amb multes econòmiques que podrien arribar fins als 3.000 euros segons la normativa a aplicar.