L’Ajuntament tanca al trànsit el carrer de la Lluna, al Progrés

  0
  45
  DLoYS1VX0AAXtYL.jpg

  09/10/2017 – La pacificació era una demanda del veïnat; només hi podran aparcar persones amb mobilitat reduïda.

  Els veïns i les veïnes del carrer de la Lluna, situat al barri de Progrés, gaudeixen des del passat divendres d’una via lliure de cotxes i considerada àrea de vianants. A petició del mateix veïnat, l’Ajuntament ha senyalitzat l’indret i ha suprimit les places d’aparcament, que ara estaran reservades únicament a persones amb mobilitat reduïda.

   

  S'han col·locat tres jardineres de fusta d’una grandària d’un metre per un metre, per dotar l’entorn d’un aspecte més amable per a les persones. Restarà per instal·lar una pilona abatible per tal d’assegurar que només els vehicles autoritzats poden circular pel carrer.

   

  Diumenge a la tarda, el veïnat va organitzar un berenar popular amb pica-pica, música en directe, jocs per a infants i decoració de balcons que vol ser una festa oberta que convidi als badalonins i badalonines a fer ús dels espais públics.

   

  El regidor d’Espais Públics i Mobilitat, Francesc Duran, ha expressat que “la reconversió del carrer de la Lluna en una àrea de vianants segueix la línia política del govern de la ciutat per recuperar l’espai públic per a les persones i fer de Badalona una ciutat més habitable, amable i segura” i ha afegit “Alhora, amb la pacificació dels carrers, reduïm l’ús excessiu del vehicle privat i millorem la qualitat de l’aire de la ciutat”.