Les gavines agafen altitud al Ruiz Casado (0-2)

0
    25
    DSC09930.JPG

El Seagull tanca tres punts més a Sant Adrià (0-2) i s'alça cap a les posicions capdavanteres de la classificació. Tot i sumar un marcador curt, les gavines han generat nombroses ocasions al primer temps per embutxacar-se un triomf que no es trobava tancat fins a la diana al tram final de Sara Serna.

Sota una temperatura més aviat estiuenca, el Seagull ha portat el control del partit amb un ritme i intensitat molt superior al Sant Gabriel. Bona part de les ocasions durant el primer temps han arribat amb Sara Navarro de protagonista per banda dreta. L'extrem de les badalonines s'ha convertit en un autèntic maldecap per Mireia Gironés, superada en bona part de les accions per la velocitat de Navarro. La primera oportunitat de perill s'ha elaborat per aquest carril, però Delia sota pals ha evitat la rematada final de Yosse quan ja preparava la cama.

En la següent aproximació, Yosse no ha deixat escapar l'ocasió i ha avançat les gavines en un mà a mà davant la portera local (24'). El conjunt de Toni Camacho ha despertat en una acció aïllada tot i que Vanessa Obis ha desaprofitat una bona falta llunyana de Tania MoyanoBea amb una rematada de cap fregant el pal i Pascu amb un xut des de la frontal que ha refusat la defensa local han estat les arribades més clares d'un Seagull que volia rematar el seu rival abans del descans. La resposta de l'equip blau arribaria amb una tova rematada de Cristina Campos davant Mire.

Abans de xiular el final del primer temps, les gavines han reclamat unes mans de la defensa local sota la línia de gol que hauria suposat el 0-2. A més a més, Yosse ha gaudit d'una rematada de cap al minut 45 però Cristina ha tret la pilota quan el gol ja era una realitat.

A la represa, el Sant Gabriel ha avançat línies i ha anivellat la intensitat ofensiva del Seagull, sense generar ocasions perilloses. Lara Palomino ha gaudit de l'aproximació més clara del conjunt gabrielista, però la seva rematada ha sortit desviada. Tot i que les adrianenques no han generat perill, les gavines no han tingut el partit tancat. Yosse ha intentat una vaselina sense èxit des de la frontal i Jordi Ferrón no volia cap ensurt. L'entrenador badaloní ha donat entrada a Serna i Uribe per evitar cap agreujament. La veterana davantera sabadelleca ha tornat a respondre després de superar la lesió de genoll i ha tancat el partit pràcticament al darrer minut (88').

Amb aquesta victòria treballada i ordenada, el Seagull suma la segona victòria consecutiva per augmentar a 8 punts la casella a la classificació i acostar-se a les posicions capdavanteres de la Lliga. L'Igualada serà el pròxim rival que visitarà l'Estadi.