Izan Sánchez, bronze en els Campionats d’Espanya Alevins

0
    64

El nedador del Club Natació Badalona, Izan Sánchez, va aconseguir la medalla de bronze en els Campionats d’Espanya alevins de natació, disputats a Tarragona durant el passat cap de setmana.

La medalla va arribar a la prova dels 100 m esquena, amb un temps d’1′ 05″33, que a més suposa el rècord de Catalunya de la categoria. Sánchez va participar en les proves de 100 i 200 lliures (7è i 8è), i també als 200 estils, amb el novè lloc.

Un altre representant badaloní també va assolir uns grans resultats en aquests campionats. Àlex Ponce va aconseguir unes meritòries 4a i 6a plaça a les proves dels 100 i 200 braça.

Tots dos nedadors arribaven a aquests campionats després d’assolir un gran paper en els passats Campionats de Catalunya. Sánchez va aconseguir l’or als 100 m esquena, plata als 200 esquena, i bronze als 100 m lliures. Per la seva banda, Ponce va sumar dues medalles d’or als 100 i 200 braça.