Les escoles Bufalà II i Lola Anglada estrenen nous edificis

  0
  16
  IMG_4519.JPG

  14/01/2014 – Tot i que cap de les dos està finalitzada al 100%, els alumnes -o part d'ells, en el cas del centre de Canyadó- ja han començat a fer classe a les noves aules.

  Semblava un dia molt llunyà però ja ha arribat. Els nous edificis de les escoles Bufalà II-Les Ciències i Lola Anglada ja tenen vida interior, més enllà de cablejats i eines d’obra. El primer en obrir portes va ser el centre de Canyadó, d’ara en endavant situat al Parc de Ca l’Arnús. Des del 8 de gener, 1r i 2n de Primària fan classe al nou edifici. Els quatre cursos restants, fins a 6è de Primària, però, s’aniran traslladant d’aquí uns dies, quan s’acabi d’aclimatar tot l’edifici i es produeixi el lliurament de les claus. Mentrestant, els nens de 1r i 2n han de continuar menjant a l’antic edifici, fet que incomoda moltes famílies, ja que suposa el desplaçament de molts nens durant la jornada, havent de creuar el carrer. Les activitats que sí s’han començat a desenvolupar al nou edifici són l’acollida matinal i, aquesta setmana, les extraescolars.

   

  De moment, s’han estrenat la planta baixa i el primer pis; la resta, 2ª planta, la cuina i alguns reformes d’Infantil, pertany a la tercera fases de les obres, que encara no té data de finalització. Des de l’AMPA, no obstant, esperen que la ‘mudança’ definitiva es pugui dur a terme a finals de febrer.

   

  Trasllat complet dels nens del Bufalà II

   

  El trasllat dels nens del Bufalà II s’ha produït aquesta mateixa setmana. Després d’un retard de darrera hora, tots els cursos van començar dilluns les classes a la nova infraestructura, tot i no estar completada al 100%. De moment, ja han estat entregades les aules, els despatxos, el pati de terra d’infantil i primària i la sala de psicomotricitat. Les obres continuaran per finalitzar el gimnàs, la cuina, el menjador i altres zones comunes del centre que estaran enllestides, en principi, al mes de març. Fins aleshores, l’espai de psicomotricitat farà les funcions de menjador. Tot i això, l’AMPA va manifestar dilluns la seva satisfacció per poder estrenar l’anhelat edifici. Ara, expliquen, els alumens ja tenen aules i pati en condicions i no s’han de preocupar per la falta d’espai.