L’Anís del Mono, en el rànquing d’edificis més visitats de l’Open House BCN

  0
  66
  anis mono.jpg

  26/10/2016 – Badalona ha atret prop de 4.500 persones com a ciutat convidada durant el certamen d'enguany.

  La primera participació de Badalona com a ciutat convidada del festival d’arquitectura 48h Open House BCN 2016 ha estat tot un èxit d'afluència i prop de 4.500 persones han visitat els 15 edificis singulars que han obert les seves portes al públic durant el passat cap de setmana.

   

  La Fàbrica d'Anís del Mono, en el rànquing de l'edició 2016

   

  La fàbrica de l’Anís del Mono ha estat l’edifici més exitós de la ciutat amb més de 1.300 persones que van voler conèixer les instal·lacions d’aquesta singular i simbòlica fàbrica badalonina. Aquesta xifra de visitants fa que l’Anís del Mono hagi esdevingut un dels espais més visitats en el marc general del 48h Open House BCN 2016.

   

  El Museu de Badalona, la Casa de la Vila, l’Institut La Llauna i el Centre Cultural El Carme van ser els altres edificis que van aplegar més persones. Els itineraris guiats per experts a través de 4 rutes diferents també van congregar nombrosos visitants.

   

  Els representants d’aquest festival d’arquitectura i els responsables municipals han valorat molt positivament la gran rebuda que el 48h Open House BCN 2016 ha tingut en aquesta ciutat i consideren que els objectius de mostrar edificis singulars de la ciutat i apropar l’arquitectura al gran públic s’han complert amb èxit.