L’Arenys comptarà amb 5 jugadors de Badalona

  0

  05/08/2012

  Artur Grau (Argentona), Bartu Martínez (Santa Coloma) i els germans Laguarda (Arenys) acompanyaran a Artiz Tomàs, que porta 6 temporades en el club. El director tècnic badaloní, Miki Segura, també ha fitxat a l'exverd-i-negre Souley Drame (Sitges).

  La Copa Catalunya d'aquest any només tindrà dos equips de Badalona: el Sant Josep i el Natzaret. La Minguella ha baixat a la primera catalana i l'ABB ha desfet el sènior que tenia i sortirà a la tercera catalana. Alguns jugadors s'han mogut per la comarca i han trobat lloc en el renovat Sant Josep o a destins propers i molt vinculats a Badalona com Sant Adrià, Santa Coloma o Montgat. Però molts altres, han mirat cap al maresme on equips com El Masnou, el Boet i l'Arenys acullen cada any més jugadors de la nostra ciutat.

  L'Arenys 2012-2013 comptarà amb 5 jugadors de Badalona: Artur Grau, Bartu Martínez, els germans Laguarda i l'Aritz Tomàs, que ja porta 6 anys al club. Per l'Aritz, entrenar i jugar a 50 quilòmetres de casa es compensa si formes part "d'un club seriós, que si necessites alguna cosa fa tot el que pot. És el típic equip de poble en què tothom s'involucra en el projecte". A més, l'entrenador és en César Saura, de Santa Coloma, i aquest any l'Arenys ha fitxat en Souley Drame, que tot i no ser badaloní s'ha format jugant a bàsquet a Badalona.

  Si bé és cert que l'Aritz Tomàs ha ajudat a enfortir la relació entre Badalona i Arenys Bàsquet, hi ha un altre nom, des dels despatxos, que ha promogut aquesta segona casa al maresme. És en Miki Segura, director tècnic del club i també badaloní, que en els anys que porta gestionant el club ha apostat per altres jugadors de Badalona com Xavi Expòsito, Xavi Ventura i Adolfo Sada.

  L'Arenys visitarà el camp del Natzaret a la jornada 3 (29 de Setembre) i el del Sant Josep a la 11 (25 de Novembre).